Åker iväg.

Godmorgon typ :D gick upp för en timme sen och duschade. Åker till min mammas kompis landställe med Alitzel klockan två. Vi kommer hem på söndag. Så inget bloggande förrän då. Ska fota lite så då lägger jag in de bilderna sen. Då ska jag även försäka lägga in bilderna från igår. Jag har de på min mobil men jag hittar inte sladden till datan så ja.. XD ni förstår. Men jag hoppas att alla har en bra helg, och att det blir fint väder (det ser inte ut som det just nu.. men förhoppningsvis blir det bättre).

Kram Julia ;)

Koftan

Hej igen. Jag vet att det tog lite tid men jag var tvungen att sortera och flytta över lite bilder till en hårddisk. Och sen krångla datan men nu funkar det. Här är i alla fall koftan som jag köpte idag :D


Från bikbok 149kr :D (ignorera mina pyjamasbyxor under)

Sitter och väntar på att Yogi ska komma hit. Hon ska hämta min gamla tv som jag inte vill ha längre. Visst är jag snäll som ger den till henne :D?

Tillbaks :D

Har just kommit hem från stan. Det var kul, fast ganska varmt. Jag köpte en kofta på rea (lägger ut bild senare) halva priset. Nu ska jag laga mat, är hungrig men jag bloggar sen igen när jag ätit klart :) Ska be Jenny skicka nån bild från idag så kan jag lägga ut det också.
See ya in a minute (typ) :p

Good morning! ^^ har just duschat

Hej förlåt för att jag knappt bloggade igår men var så trött. Var hos Cidona en stund och sen skulle jag iväg, private stuff. Och jag är lite ledsen för jag har ätit upp min häägen dazs glass :( elr det finns en burk kvar men den är inte lika god som den andra ^^ Jag ska snart iväg och plinga på Alitzel, vi ska träffa Jenny i stan :D Så jag håller på att klä på mig, blir nog leggins och en tunika tror jag. Men jag bloggar när jag kommer hem, och jag ska försöka fota lite så att det blir lite bilder.
Adios!


Godmorgon people!

Sry för att jag inte bloggade mer igår, men datan fuckade sig lite så det gick inte :D Jag är så himla trött, jag fattar inte. Och nu är jag trött för att jag sovit för länge -.- Vaknade vid halv 6 i morse och var ovanligt pigg. Men tillslut somnade jag om. Drömde massa i natt, och allt var så verkligt.. Suck, jag saknar en viss person :/ i drömmen satt jag och väntade på denne i snön. Vare sig i verkligheten eller i drömmen har den tid för mig.
Nej nu vill jag prata om nåt roligt i stället! Kan berätta vad jag gjorde mer i går kväll. Jo, jag har börjat göra en fotobok från fuji films elr nåt. Man designar den och så kan man beställa hem den sen :D najs! Sen kollade jag på några avsnitt av sex and the city (som ni alla vet att jag älskar) <3
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Kanske vara med Sara och Yogi igen, vi får se. Som sagt är jag så himla trött så jag orkar knappt göra någonting vettigt alls.

http://www.ffc.nu/sections/index.php
Länken till fotoboksgrejen. Ifall någon vill testa. När du kommer in på länken klickar du på "hitta din butik", och väljer butik och klickar på dess hemsida och där ska det komma upp massa saker man kan beställa bl.a fotoböcker :)

Slängen in en låt som jag gillar just nu :) Hoppas det funkar.


KONDOMSPEL IN MY ASS

Haha satt just och körde ett kondomspel (tipsat av yogi: johannamj.blogg.se) och jag vann 10 kondomer :D MEN.... (ja det finns ett men) man måste ha typ kreditkort så jag kmr inte få några -.- suck.. XD nä men jag klarar mig ändå xP ville bara säga det ^^

Bilder!

Här kommer bilderna!


Moi ;)


Happy face ;D


Jag o Sara :D


Lek!


Jag o Sara igen.

End of pictures!

Tillbaka efter en ganska lång dag.

Har just kommit hem. Är väldigt trött, skulle kunna sova redan nu! Sitter och kollar lite på vänner. Haha de är så roliga :D Iaf, har inte gjort så jättemkt med Yogi och Sara, vi gick mest runt. Gick till max och åt lite (elr jag iaf hehe). Var lite flummiga som vi brukar. Men jag är alltid den som blir trött först av alla.
Jag köpte ett accesskort. Men jag fick inget rött som jag ville ha :( De har bara blå nu -.- Aja, det duger väl oxå ;)
Lägger upp lite bilder från idag när Sara har skickat dem. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva är så trött så det blir bara massa strunt ifall jag skriver längre än såhär x)
Bilderna kommer förhoppningsvis strax. Bye så länge!

Tjenare!

Hellu. Är hos Sara så jag passar på att blogga lite. Det var inte så fint väder ute, det blåste för mkt så vi gick in. Vet inte riktigt vad vi ska göra härnäst, men vi kommer säkert på något ;) Bloggar sen igen som jag lovat. Hejdå lovers<3 

BLOGGA PÅ RIKTIGT

Okej! Jag vet att jag skrev att jag skulle börja blogga igen. Och se hur det gick med det hehe.. MEN jag ska faktiskt börja igen i promise. Men innan jag börjar på allvar måste jag lämna in min laptop eftersom den fortfarande e kass. Så jag kommer blogga nu men inte så mkt som jag kommer göra senare. Och ni får nöja er med min gamla header så länge, tills jag fått lite hjälp med en ny ;)
Ja, vad har jag gjort de senaste två månaderna? Mycket, mycket. Också en anledning till att jag inte kunnat/orkat blogga. Men det är det förflutna och det ska vi skita i nu och se framåt!
Ska möta Yogi och Sara kl ett och så ska väl vi hitta på nåt. Det är lite finare väder idag än vad det har varit. Igår så hade vi konfaträff och vi körde brännboll och åt korv. Det var kul :D (för er som inte vet så ska jag konfirmera mig). Det här inlägget kanske blev lite tråkigt men men, det blir bättre senare som jag sa xP Ska också försöka hitta min bluetooth (HAHA jag vet den är fortfarande borta) så att jag kan lägga in bilder från mobilen!
Aja, bloggar sen ikväll när jag kommer hem :)
Seeya <3

RSS 2.0